EcoBlog

Zagreb Boat Show 2024

Zagreb Boat Show 2024
Popis sadržaja

EcoFlow, vodeći svjetski inovator u području prijenosne energije, sa svojom impresivnom paletom proizvoda, i ove godine je zauzeo top lokaciju na Zagreb Boat Show-u. Uzbuđenje među posjetiteljima raslo je iz minute u minutu dok su istraživali najnovije tehnološke inovacije koje EcoFlow donosi u svijet prijenosnih generatora i solarnih rješenja.

River 2 Serija: Prijenosna Snaga na Vodi

EcoFlow je ponosno izložio svoju River 2 seriju, prijenosne generatore koji su prilagođeni potrebama ljubitelja plovidbe. Sa visokokapacitetnim litij-ionskim baterijama, osvojili su pažnju posjetitelja svojom sposobnošću napajanja raznih uređaja, od hladnjaka do elektronike na brodu. Solarno punjenje ovog uređaja osigurava neovisnost o mreži i dugotrajnu upotrebu, čineći ga savršenim suputnikom na svakom plovilu.

Zagreb Boat Show EcoFlow River 2 Serija

Delta Serija: Snaga koja se proteže do horizonta

Delta serija, još jedan dragulj u EcoFlow kruni, privukao je ljude svojom izvanrednom snagom i svestranošću. Brzo punjenje, AC, DC i USB izlazi, te solarno punjenje čine Delta seriju nezaobilaznim rješenjem za ljude koji traže snažan prijenosni generator za različite potrebe na vodi i izvan nje.

Zagreb Boat Show EcoFlow Delta Serija

Prijenosna Klima Wave 2: Osvježenje na Dohvat Ruke

Posjetitelji su također imali priliku doživjeti Wave 2 prijenosnu klimu, savršenu za brzo rashlađivanje ili grijanje na brodu ili tijekom kampiranja. S energetski učinkovitim značajkama, Wave 2 pruža udobnost u bilo kojem okruženju.

lazy

EcoFlow Glacier: Prijenosni Hladnjak, Zamrzivač i Ledomat

Čuvajte Svoje Osvježavajuće Napitke na Idealnoj Temperaturi. Na EcoFlow-ovom štandu nije nedostajalo ni inovativnih rješenja za očuvanje hrane i pića. Prijenosni hladnjak, zamrzivač i ledomat, 3u1, osiguravao je svježinu i led kad god je to potrebno.

Zagreb Boat Show EcoFlow Glacier

EcoFlow nije samo predstavio proizvode, već i stvorio zajednicu entuzijasta okupljenih oko održivih energetskih rješenja. Nagradna igra s River 2 uređajem dodatno je pojačala uzbuđenje među posjetiteljima, a sretni dobitnik otišao je s osmijehom na licu i s moćnim generatorom u rukama.

EcoFlow nastavlja postavljati standarde u inovacijama u području prijenosne energije, a njihovo sudjelovanje na Zagreb Boat Show-u 2024. potvrđuje njihovu posvećenost stvaranju održivih, snažnih i praktičnih rješenja za sve ljubitelje aktivnog života na vodi i izvan nje.