PRIJENOSNI
BATERIJSKI GENERATORI

Što je prijenosni baterijski generator?

EcoFlow prijenosni baterijski generatori održavaju vašu opremu napunjenu i spremnu gdje god se nalazili. Od obiteljskog kampiranja do rezervnog napajanja kod kuće, osigurajte si praktičnu energiju bez buke, dima i gnjavaže tradicionalnog benzinskog generatora.

Prijenosni baterijski generator

PRENOSIVI DIZAJN

Prijenosni baterijski generator

OBNOVLJIVO PUNJENJE

Prijenosni baterijski generator

BEZ ŠTETNIH PLINOVA

Prijenosni baterijski generator

NAJBRŽE PUNJENJE

Kako radi prijenosni baterijski generator?

Prijenosni baterijski generatori pretvaraju i pohranjuju energiju iz zidne utičnice kod kuće, auto adaptera kad ste u pokretu, ili povezivanjem EcoFlow solarnih panela kako bi iskoristili čistu, obnovljivu energiju sunca. S utičnicama koje pokrivaju gotovo svaki kućanski uređaj, spojite se i napajajte kad god i gdje god vam treba.

EcoFlow Prijenosni Baterijski Generatori 4

EcoFlow DELTA Prijenosni Baterijski Generatori

DELTA prijenosni baterijski generatori su idealno rješenje za rezervno napajanje kod kuće zbog svojih velikih kapaciteta za pohranu i izlaznih mogućnosti. Sa kapacitetima od 1 do 21.5 kWh, EcoFlow DELTA serija omogućuje dane pouzdane off-grid energije, osiguravajući sigurnost i udobnost tijekom prekida napajanja. EcoFlow DELTA Pro može pokretati neke od najzahtjevnijih aparata, poput grijalica i centralnog klima uređaja.

DELTA 2

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow Delta 2

1024 Wh

Mobitel (11Wh)
89 punjenja

Laptop (60Wh)
16 punjenja

Mini hladnjak (60Wh)
16 h

Blender (500W)
1.8 h

Aparat za kavu (1000W)
0.8 h

Friteza (1500W)
0.5 h

DELTA Max

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow Delta Max

2016 Wh

Mobitel (11Wh)
175 punjenja

Laptop (60Wh)
32 punjenja

Mini hladnjak (60Wh)
33 h

Blender (500W)
3.8 h

Aparat za kavu (1000W)
1.9 h

Friteza (1500W)
1.2 h

DELTA 2 Max

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow Delta 2 Max

2048 Wh

Mobitel (11Wh)
182 punjenja

Laptop (60Wh)
33 punjenja

Mini hladnjak (60Wh)
34 h

Blender (500W)
3.8 h

Aparat za kavu (1000W)
2 h

Friteza (1500W)
1.3 h

DELTA Pro

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow Delta Pro

3600 Wh

Mobitel (11Wh)
313 punjenja

Laptop (60Wh)
57 punjenja

Mini hladnjak (60Wh)
57 h

Blender (500W)
6.5 h

Aparat za kavu (1000W)
3.3 h

Friteza (1500W)
2.2 h

EcoFlow RIVER Prijenosni Baterijski Generatori

RIVER serija nudi savršene opcije za napajanje za vašu sljedeću avanturu izvan mreže. Možda su kompaktni, ali EcoFlow RIVER prijenosni baterijski generatori pružaju više nego dovoljno energije za punjenje osobnih uređaja i osnovnih potrepština dok ste izvan mreže. A možete koristiti prijenosne elektrane serije RIVER i kod kuće, za do 1 dan rezervnog napajanja. Napunite bilo gdje pomoću solarnih panela, dopunite na zidnoj utičnici ili čak u automobilu. Odlazak iz svakodnevnice ne znači odricanje od udobnosti doma s EcoFlow RIVER prijenosnim baterijskim generatorima.

RIVER 2

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow River 2

256 Wh

Mobitel (11Wh)
20 punjenja

Kamera (16Wh)
12.8 punjenja

Laptop (60Wh)
3.4 punjenja

Svjetiljka (10W)
20.5 h

Zvučnik (10W)
20.5 h

Kuhalo za vodu (1500W)
--

RIVER 2 Max

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow River 2 Max

512 Wh

Mobitel (11Wh)
41 punjenje

Kamera (16Wh)
25.6 punjenja

Laptop (60Wh)
6.8 punjenja

Svjetiljka (10W)
41 h

Zvučnik (10W)
41 h

Kuhalo za vodu (1500W)
--

RIVER 2 Pro

Prijenosni Baterijski Generator EcoFlow River 2 Pro

768 Wh

Mobitel (11Wh)
61.4 punjenja

Kamera (16Wh)
38.4 punjenja

Laptop (60Wh)
10.2 punjenja

Svjetiljka (10W)
61.4 h

Zvučnik (10W)
61.4 h

Kuhalo za vodu (1500W)
0.8 h

Zašto odabrati EcoFlow prijenosni baterijski generator?

X-Boost: Više za manje

Naša patentirana tehnologija, X-Boost, omogućuje vam više za manje, omogućavajući vam da pokrećete neke uređaje s većom snagom od nazivne snage jedinice. Umjesto povećanja izlaza i preopterećenja kruga, jedinica smanjuje snagu uređaja kako bi se sigurno koristio. Zahvaljujući X-Boost-u, možete napajati do 99% svih uređaja.

EcoFlow X-Boost
ecoflow x-stream

X-STREAM: Napunite se u samo 50 minuta

Naša patentirana tehnologija punjenja izgrađena je za život u pokretu. Bez obzira jeste li na putovanju, avanturi izvan mreže ili se napajate tijekom izvanrednih situacija, više ne morate čekati sate da biste napunili bateriju. Samo priključite, brzo se napunite i spremni ste za pokret.

Sustav upravljanja baterijom: Jamstvo sigurnosti

Nisu samo izrađene da traju, naše baterije također stavljaju sigurnost na prvo mjesto. Napredni sustav upravljanja baterijom regulira napon, struju i temperaturu u stvarnom vremenu kako bi osigurao siguran i optimalan rad.

ecoflow bms
LFP Baterije

LFP baterija: Više od desetljeća energije

S LiFePO4 kemijskom baterijom, naši najnoviji prijenosni baterijski generatori imaju produljeni životni vijek od 10 godina. To će vam pružiti više od 3000 potpunih ciklusa, tako da će vaša baterija izdržati ispit vremena.

Solarno punjenje: Iskoristite energiju prirode

Punite svoj prijenosni baterijski generator bilo gdje koristeći energiju sunca. Povežite EcoFlow solarni panel sa svojom jedinicom i iskoristite besplatnu energiju kako biste se pripremili za prekid napajanja ili drastično smanjili svoje račune za energiju.

solarni paneli
ecoflow jamstvo

Jamstvo: Osigurana kvaliteta

Nudimo sveobuhvatna i konkurentna jamstva na sve naše jedinice, tako da možete bez straha uživati u vašem novom uređaju.

FAQ

Često postavljana pitanja

Jesu li prijenosni baterijski generatori sigurni?

Jesu, pod uvjetom da ih koristite pažljivo. Postoje neka sigurnosna pravila koja trebate poštivati kako biste smanjili vjerojatnost nepoželjnih ishoda. Prvo, uvijek držite uređaj suhim kako biste izbjegli mogući strujni udar ili probleme s održavanjem. Također, pazite da vaši kablovi ne postanu opasnost od spoticanja. Kada se koriste odgovorno, prijenosne elektrane potpuno su sigurne.

Jesu li prijenosni baterijski generatori održivi?

Jesu. Budući da možete ponovno puniti prijenosne elektrane iz različitih izvora energije, možete ih višekratno koristiti u potpunosti. Održivost se može dodatno poboljšati pomoću priključivih solarnih panela, što vam omogućuje punjenje stanice putem solarne energije. Sunčeva svjetlost je potpuno obnovljiv izvor čiste energije, što ga čini ekološki prihvatljivim i održivim izvorom energije.

Koliko dugo možete koristiti prijenosni baterijski generator?

Vrijeme trajanja ovisi o vrsti prijenosne elektrane koju kupujete. Različiti modeli imaju baterije različitih veličina i kapacitete pohrane energije, što utječe na trajanje rada prije ponovnog punjenja. Osim toga, uređaji i aparati koje povezujete s vašom prijenosnom elektranom utjecat će na vrijeme trajanja. Aparati koji zahtijevaju značajnu snagu (poput televizora ili hladnjaka) ispraznit će vašu stanicu brže od manjih uređaja poput telefona ili prijenosnih računala.

Koliko godina traju prijenosni baterijski generatori?

Životni vijek proizvoda uglavnom ovisi o modelu koji odlučite kupiti i vrsti baterije. LFP baterije (kratica za LiFePO4), poput onih koje se nalaze u EcoFlow prijenosnim elektranama, traju oko 3000-6500 ciklusa prije nego što im se kapacitet pohrane smanji. Broj godina trajanja prijenosne elektrane također ovisi o tome koliko često koristite i punite uređaj. Možete očekivati mnogo godina usluge od svoje prijenosne elektrane ako kupite pouzdani brend. Vaša prijenosna elektrana može zadovoljiti vaše potrebe za prijenosnom i rezervnom snagom deset godina ili više. Oni su izdržljiva i vrijedna investicija.

Koja je razlika između prijenosnih baterijskih generatora i standardnih generatora?

Osnovna razlika je u tome što generator proizvodi energiju, dok prijenosna elektrana samo pohranjuje energiju. Ona ne stvara novu energiju sama po sebi. Prijenosna elektrana pohranjuje energiju koju je napunite putem solarnih panela, zidnih utičnica za izmjeničnu struju, adaptera za automobil i drugih načina punjenja tako da je možete ponijeti sa sobom i koristiti kasnije. U nekim situacijama, poput EcoFlow elektrana, možete dodati solarni panel na svoju postojeću prijenosnu elektranu i bez problema je pretvoriti u solarni generator. Dodavanje solarnih panela štedi vas od potrebe za kupovinom dodatnog generatora kao izvora energije.

Mogu li se EcoFlow prijenosni baterijski generatori puniti za vrijeme korištenja?

Da, EcoFlow proizvodi mogu se nastaviti puniti dok su u upotrebi. Samo trebate osigurati da izlazna snaga ne premašuje ulaznu snagu; inače, nema dodatne energije koju bi prijenosna elektrana mogla pohraniti. Na primjer, ako je ulazna snaga 1000 W, ali vaša izlazna snaga iznosi 1200 W, razine energije će opadati iako tehnički "punite" prijenosnu elektranu jer je brže "praznite" nego što je "punite".

Jesu li EcoFlow prijenosni baterijski generatori tihi?

Da, prijenosne elektrane tvrtke EcoFlow su gotovo nečujne, pogotovo u usporedbi s generatorima na fosilna goriva. Ne možemo jamčiti potpunu tišinu tijekom upotrebe, jer je to i dalje električni uređaj koji obavlja različite funkcije. Baš kao što prijenosno računalo emitira zvuk, tako i prijenosna elektrana. Međutim, svaki zvuk koji proizvode naše elektrane minimalan je i ne remeti, prosječno iznosi oko 45 decibela. Razina decibela slična je razini zvuka u knjižnici ili zvuku ptica.

Koji EcoFlow prijenosni baterijski generator je najbolji?

Najbolja prijenosna elektrana u potpunosti ovisi o vašim individualnim potrebama i o tome što namjeravate puniti svojom elektranom. Prijenosne elektrane tvrtke EcoFlow dolaze u dva raspona - RIVER i DELTA. Svaki raspon nudi podjelu na Početnu, Max, Pro, itd. Trenutno je DELTA Pro najrobusnija elektrana tvrtke EcoFlow - ali i najveća. Savršena je za rezervno napajanje kod kuće, ali vjerojatno nije toliko praktična kao RIVER 2 Max ako je nosite na kampiranje. Razmotrite zašto želite prijenosnu elektranu i koliko vam snage treba kako biste usmjerili svoju odluku!

Koja jačina/veličina prijenosnog baterijskog generatora mi je potrebna?

Elektrane dolaze u svim oblicima i veličinama kako bi zadovoljile potrebe svakog kupca. Veličina ovdje može se odnositi na dimenzije proizvoda i njegov kapacitet. Ako planirate često premještati svoju elektranu, možda biste trebali razmotriti kompaktniji i lakši uređaj. Ako trebate prioritetno izlaznu snagu i kapacitet za pokretanje uređaja visoke snage poput hladnjaka i klima uređaja, možda ćete morati žrtvovati nešto mobilnosti za veći izlaz. Najbolji način da saznate pravu veličinu za vas je da razmotrite čimbenike poput prenosivosti, izlazne snage i kapaciteta pohrane, težine i dimenzionalnog otiska.

Koju vrstu baterije koristi EcoFlow?

Ovisno o modelu, prijenosne elektrane tvrtke EcoFlow koriste litij-ionske (Li-Ion), NCM ili litij-ionske fosfatne baterije (LiFePO4/LFP). Litij-ionske i NCM baterije su robusne, ali ništa više od LiFePO4 baterija, koje su snažne, brzo se pune i traju 4-5 puta duže od litij-ionskih baterija. LFP su također ekološki prihvatljivija opcija i sigurnije za korištenje jer ne sadrže kobalt. LFP baterije mogu trajati 3000-6500 ciklusa i postići stopu dubokog pražnjenja od 100%, štiteći korisnike od prekomjernog pražnjenja.