Solus d.o.o.
Hrvatskoselska 1, 10250 Lučko, Hrvatska
Telefon: +385 1 5604 891
e-mail: info@ecoflow.hr

Porezni broj za Hrvatsku (PDV ID): HR94199493045

Transakcijski račun: HR5423400091110145051

Kupac potvrđuje da je upoznat i da je suglasan s uvjetima prodaje. Narudžba kupca ima karakter ugovora i obvezuje tvrtku i kupca.

Kupovina

Web stranica www.ecoflow.hr posjetiteljima predstavlja ponudu Solusa i omogućuje kupnju Ecoflow proizvoda. Narudžba je obvezujuća za Solus i kupca i ima karakter ugovora. Narudžba se zajedno s računom čuva u prostorijama tvrtke.

Uvjeti plaćanja

Solus omogućuje kupnju robe uz predračun, putem online usluge PayPal i plaćanje karticom. Podržane platne kartice navedene su iznad podnožja ove web stranice. Kod plaćanja karticom opcija plaćanja na rate ovisi o uvjetima banke koja vam je izdala karticu. Ako odaberete plaćanje po predračunu, poslat ćemo vam predračun e-poštom. Kada se potonji plati, poslat ćemo vam potvrdu narudžbe.

Dok se kupoprodajna cijena ne uplati u cijelosti proizvod nije rezerviran.

Cijene

Cijene su izražene u kunama (EUR) i već uključuju 25,00% PDV-a.

Zadržavamo pravo promjene cijena i pravo na pogrešku prilikom objave cijene.

Povrat robe

Kupac ima pravo odustati od kupoprodajnog ugovora u roku od 15 dana od narudžbe, odnosno pisanim putem obavijestiti Solus o odustajanju u roku od 15 dana.

Zaštita osobnih podataka

Kupac dopušta Solusu uspostavljanje, upravljanje, održavanje i upravljanje dobivenim osobnim podacima. Podatke koje navedete na ovoj web stranici prikupljamo isključivo za interne svrhe ili izvršenje narudžbe. Obvezujemo se postupati s podacima u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka i sve podatke koristiti isključivo za vlastitu evidenciju te ih ni u kojem slučaju nećemo prosljeđivati ​​trećoj osobi. Više o zaštiti osobnih podataka pročitajte na kartici Politika privatnosti.

Ostale odredbe

Kupac ima sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.

Svi ovdje navedeni uvjeti i odredbe su obvezujući za kupca i Solus.

U slučaju bilo kakvih problema tijekom kupnje, molimo da nas odmah obavijestite na e-mail adresu info@ecoflow.hr.