EcoFlow Proljetna Ponuda

Još nas nekoliko dana dijeli do početka proljeća i čestih boravaka na otvorenom. Pripremite se na vrijeme i osigurajte pametna rješenja koji obogaćuju tvoj svijet. Pogledajte što vam nudi EcoFlow Proljetna Ponuda.

Pametni Uređaji

EcoFlow Glacier Prijenosni Hladnjak

EcoFlow Glacier - Prijenosni Hladnjak, Zamrzivač i Ledomat

Kamo god vas avanture odvedu, budite opskrbljeni hranom i pićem koje možete pohraniti u prvom 3-u-1 prijenosnom hladnjaku, zamrzivaču i ledomatu na svijetu.

EcoFlow Wave 2 Prijenosna Klima + Wave 2 Baterija

EcoFlow Wave 2 - Prijenosna Klima

Nezaobilazni uređaj na vašim putovanjima je EcoFlow Wave 2: jednostavan za korištenje, a grije i hladi bez ikakvih problema. Prijenosnu klimu možete brzo napuniti pomoću zidne utičnice, solarnog panela, automobila ili EcoFlow prijenosne baterije.

Prijenosne Baterije

Usporedba serije EcoFlow DELTA

EcoFlow DELTA Baterije - Snaga, Mobilnost i Održivost u Vašim rukama!

EcoFlow DELTA serija donosi vrhunsku energetsku efikasnost direktno u vaše ruke. S naprednim litij-ionskim baterijama i visokim kapacitetom, DELTA je sposobna napajati vaše električne uređaje, od mobilnih telefona do kućanskih aparata, s iznimnom pouzdanošću. Bez obzira jeste li u prirodi, kampirate ili jednostavno želite rezervni izvor energije kod kuće, DELTA serija će biti vaša ključna podrška.

Prijenosni Solarni Paneli

EcoFlow 400W Rigidni Solarni Panel

EcoFlow Prijenosni Solarni Paneli - Energija Sunca, Bilo kad, Bilo Gdje!

Proljeće je vrijeme za istraživanje prirode, avanture na otvorenom i putovanja, a naši prijenosni solarni paneli su idealan suputnik za vaše aktivnosti. Opremljeni naprednom tehnologijom, ovi paneli pretvaraju sunčevu energiju u električnu, pružajući vam mogućnost punjenja mobilnih uređaja, baterija i drugih električnih aparata bilo gdje i bilo kada.

Ponuda vrijedi do 11.4. ili do isteka zaliha.